Inhoudsopgave

  Beleid Coronavirus

  Inhoudsopgave

   Beste Relatie,

   Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en onze medewerkers, klanten en leveranciers maximaal te beschermen volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM. Uiteraard doen wij er alles aan om te zorgen dat onze activiteiten en dienstverlening gewoon door kunnen gaan. Wij vragen dan ook uw aandacht voor onderstaande preventieve maatregelen binnen ons bedrijf:

   • Wij verzoeken u contact met onze werknemers zo veel mogelijk te beperken om eventuele besmettingen te voorkomen.

   • Onze Account Specialisten zullen zo min mogelijk klant bezoeken af leggen. Relatie onderhoud zal zo veel mogelijk telefonisch plaatsvinden.

   • Uiteraard staan zowel onze binnen- als buitendienst telefonisch geheel tot uw beschikking, zoals u van ons gewend bent. Bij voorkeur ontvangen wij de orders digitaal.

   • Indien mogelijk werken onze medewerkers vanuit huis, de reactietijden kunnen daarom wellicht iets langer zijn dan u gewend bent.

   • Wij vragen u zo min mogelijk contact te hebben met onze chauffeurs.

   • Wat betreft aflevering producten / bestellingen door derden, vragen wij de chauffeurs ons pand niet verder dan onze expeditie balie te betreden en zo min mogelijk contact te hebben met onze medewerkers.

   • Verwacht u in de nabije toekomst problemen met verwachte leveringen als gevolg van voorraad tekorten of productiestagnatie, vragen wij u ons zo spoedig mogelijk te informeren.

   • We vragen personen die de afgelopen 14 dagen in contact zijn geweest met patiënten met COVID-19 of personen die ziektesymptomen vertonen om het InterCheM terreinen niet te betreden.


   Vriendelijk doch dringend verzoek om bovengenoemde maatregelen in acht te nemen om zo de kans op besmetting en overdracht tot een minimum te beperken. Wij houden de berichtgevingen omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten en passen wanneer nodig ons beleid hierop aan.

   Voor nu blijven wij gewoon onze afvaldienstverlening voortzetten en ook zullen de leveringen regulier worden verzorgd, maar wel conform de reeds gehanteerde richtlijnen: minimaal contact en minimaal 2 meter afstand van elkaar.