Vacature: Transportplanner / logistiek medewerker

Wie zijn wij:

Inter-Che-M B.V. te Beuningen is een internationaal servicegericht inzamelings-,verwerkings- en recyclingbedrijf van overwegend gevaarlijke afvalstoffen. Naast het aanbieden van oplossingen voor afval-, milieu- en veiligheidsvraagstukken is InterCheM producent van oplosmiddelen, lakken en coatings voor de professionele industrie. Daarnaast dragen wij met ons zusterbedrijf Inter-GreeN ons steentje bij aan het verduurzamen van Nederland. We produceren met Inter-GreeN namelijk producten uit gerecycled materiaal. Zo hebben we o.a. een breed assortiment gerecyclede oplosmiddelen, verdunners, etc en Inter-GreeN paints die worden gemaakt uit teruggewonnen verfresten.

Waar zijn wij naar op zoek?

Voor onze afdeling expeditie zijn wij op zoek naar een transportplanner die verantwoordelijk is voor het verzorgen van o.a. de transportplanning en het verrichten van expeditie-/logistieke-werkzaamheden. Je bent accuraat en kan consequent werken. Stressbestendigheid, besluitvaardigheid en goede commutatieve vaardigheden zijn duidelijke eigenschappen die je in jezelf herkent. Je bent een echte teamspeler maar je kan ook zelfstandig werken.

Functieomschrijving en werkzaamheden:

De transportplanner is o.a. verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van het wegtransportmaterieel van InterCheM. Hierbij zijn tijd, afstand, beladingsgraad en transportefficiency belangrijke factoren. Je regelt, ontvangt, registreert en coördineert in- en uitgaande transporteurs/dienstverleners inclusief bijbehorende (transportdocumenten) en geeft aanwijzingen en instructies ten aanzien van  laad-/losprocedures gericht op een veilig, adequaat en efficiënt verloopt. Daarnaast geef je instructies en zie je toe op een correcte uitvoering door transporteurs van het naleven van terreinvoorschriften en het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Je draagt zorg voor een goede afstemming, coördinatie en communicatie tussen verschillende  afdelingen m.b.t. expeditie/logistieke vraagstukken Je verzorgt de administratieve afwikkeling (incl. boeken van de voorraad)en de meldingen en administratie van a t/m z omtrent het internationale afvaltransporten.

Wat vragen wij van jou?

Functie eisen:

  • MBO opleidingsniveau.
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring binnen een expeditie/logistieke en/of productietechnische omgeving.
  • Kennis van en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en moderne software.
  • Kennis en ervaring in  het systematisch en efficiënt uitvoeren van transportplanningen/opdrachten.
  • Kennis van veilig werken met gevaarlijke stoffen kennis van het ADR is een pre. Eventueel kan deze kennis worden verworven door cursussen.
  • Aantoonbare kennis en ervaring met veiligheidssystemen, -normen en -gedrag.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Fulltime beschikbaar
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie, waar een prettige, informele en ‘no-nonsense’ sfeer typerend zijn. Je werkt in een omgeving waarin je jouw steentje kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarnaast bieden wij een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden in een organisatie die volop in beweging is. Je krijgt een zelfstandige baan, met veel verantwoordelijkheid en vrijheid waar wij vertrouwen op je kennis en kunde en waar ruimte is voor talent en eigen inbreng. We bieden je de mogelijkheid om (intern) cursussen te volgen. Je komt te werken binnen een gezellig team waarmee we regelmatig leuke evenementen organiseren zoals borrels, feesten en sportactiviteiten.

Wanneer jij jezelf in bovenstaand profiel herkent, dan zijn wij op zoek naar jou!

WIL JE MEER WETEN OF METEEN SOLLICITEREN?

Neem dan contact op met René van Bindsbergen of stuur je CV en motivatie per mail t.a.v. vacatureexpeditie@InterCheM.nl

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.