Loondestillatie

Wij als Inter-GreeN treden graag op als uw partner wanneer het gaat over de afvoer en verwerking van gevaarlijke afvalstoffen, in het bijzonder de verontreinigde oplosmiddelen. Wij beschikken over een ruim aantal jaren ervaring, wanneer het gaat om het innemen, regenereren en retour leveren van deze oplosmiddelen en zijn er van overtuigd dit ook voor u naar tevredenheid te kunnen uitvoeren.

In het kader van recycle, reuse en reduce zijn wij voorstander van een verantwoorde aanpak, waarbij het terugwinnen en hergebruiken van grondstoffen steeds belangrijker wordt. Loondestillatie is het principe van innemen van de verontreinigde oplosmiddelen, het destilleren hiervan en het terug leveren van het schone destillaat. Hiermee verlaagt u niet alleen uw afvalstroom maar ook uw productiekosten. Bovendien heeft het proces een positieve invloed op uw afvalstoffen balans.

Destillatie vindt plaats middels steeds verder geprofessionaliseerde processen. Retourlevering kan naar wens eventueel worden aangevuld zowel naar kwantiteit (1000L inname en 1000L retour) als naar kwaliteit op basis van de samen met de klant te bepalen specificaties. Aangezien het verontreinigde materiaal, na destillatie weer wordt terug geleverd aan de ontdoener, spreken we van loondestillatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.